Powerpoint Cursus

Powerpoint bestaat al vele jaren en wordt nog steeds gebruikt. Het is een presentatiesoftware die kan worden gebruikt om dia’s met afbeeldingen en tekst te maken. Microsoft powerpoint is hiervoor de meest populaire software. Het is gratis te gebruiken en kan van internet worden gedownload. Er zijn ook veel powerpoint-cursussen die u kunt volgen om meer over dit programma te weten te komen.

Als het gaat om het maken van presentaties, zijn er een paar verschillende softwareprogramma’s die mensen gebruiken. De meest populaire programma’s zijn Microsoft PowerPoint en Apple Keynote. Er zijn echter enkele duidelijke verschillen tussen deze twee programma’s.

Microsoft PowerPoint is het meest populaire programma van de twee. Het bestaat al langer en wordt door bedrijven over de hele wereld gebruikt. PowerPoint is ook veelzijdiger dan Keynote. Het kan worden gebruikt voor het maken van eenvoudige of complexe presentaties, terwijl Keynote beperkt is tot meer basisontwerpen.

Keynote heeft echter enkele voordelen ten opzichte van PowerPoint. Het is gemakkelijker te gebruiken en heeft een schonere interface. Keynote integreert ook beter met iCloud, waardoor het gemakkelijk is om presentaties tussen apparaten te delen.